Alla inlägg den 8 april 2009

Av Gary Larsson - 8 april 2009 06:48

En dag i min smak, full fart från början till slut. Den inleddes med simning 0640-0740 och för att vara ett allmänhetspass, så funkade passet riktigt bra, som mest tre på dubbelbanorna. Jag kände av någon form av träningsvärk i arm-axel-rygg, så det blev mer teknik än fart. Det enda annorlunda jag gjort i träningsväg det senaste, så är det ett längre pass på cykelracern. Låter ju i och för sig märkligt att få en massa träningsvärk i överkroppen när jag cyklar, men det är den nya sittpositionen, som troligtvis kräver det.


Väl hemma från simningen snabb ompackning för en heldag på universeum i Göteborg. Glada positiva barn med stor upptäckarlust hade jag med mig, njöt i fulla drag och samlade energi för kvällen.


Inledde med att städa lite i vårt uteförråd, men efter att ha börjat bära ut grejorna ur förrådet insåg jag att den lilla städningen innan löppasset skulle komma att bli en totalröjning. Det blev en riktigt bra röjning till slut även om den tog några timmar och löpningen ställdes in.


I minnet fanns också den positiva överraskningen, när vinterprylarna plockades ner inför denna säsongen i en nästintill perfektionistisk ordning. Den känslan vill jag ha nästa år igen, så idag ska vinterprylarna fixas till och upp på vinden.





Ovido - Quiz & Flashcards