Alla inlägg den 28 april 2009

Av Gary Larsson - 28 april 2009 21:15

Idag har jag tävlingstränat på ett annorlunda sätt. Det pratas ju om blodsmak i munnen när man tar i riktigt mycket. Den smaken har jag tränat på att ha i munnen idag. Inte så att jag kört massa hård träning, men blodsmak har det varit sedan tidig morgon, då jag drog ut en visdomstand.


Själva blodsmaken har varit lättare att handskas med än värken, jag hoppas genom att sitta uppe rätt länge i kväll nå ett stadie av utmattning, som gör att jag somnar och får några värdefulla timmars sömn.

Av Gary Larsson - 28 april 2009 06:07

Efter en helg helt fri från träning var jag tillbaka i träning igen igår och det kändes enormt skönt. I helgen var jag i tanken på väg att ställa in hela säsongen. Jag gick så långt att jag strök över tävlingarna jag tidigare planerat att köra, för jag upplevde att det inte fanns tid att träna. Jag var tvungen att ta fram penna och papper för att skriva ner allt jag har att göra och på något sätt gav avprickningslistan med 35 punkter lite arbetsro.


Jag var i veckan som gick i Vänersborg hos Lars Carlsson och fick lite uppstyrning av muskelträning + utprovade nya ilägg som ska hjälpa till att frigöra energin. Jag har inte hunnit testa av alla övningar än, men jag hittade en grymt svag länk i en av övningarna. Trots att jag bara kört övningen tre gånger tyckte jag att den gav löpningen lite extra skjuts och faktiskt även tidsmässigt ytterligare en pressning av nolhagavarvstiden till 15,26.

Ovido - Quiz & Flashcards