Alla inlägg den 17 mars 2008

Av Gary Larsson - 17 mars 2008 12:25

Jo, jo, jo. Cykelvalet ett tag framöver lär bli spinningcyklen. Än en gång överraskar väderguden eller snarare vädergudarna, för de verkar inte vara sams om vilket väder det ska vara eller borde vara. Solsken och racercykling igår, snöstorm och cykelknuffning idag.


Igår var jag ute med racercykeln, lite kallt i vinden men ändå helt ok. Idag lyckades vi (mina barn och jag) med stor viljeansträning bryta oss fram genom 2-3 dm snö på väg hem från dagis och skola. Extremt klibbig snö gjorde att hjulen ideligen fastnade och vägrade snurra runt. Vilket fick till följd att vi fick knuffa hem våra cyklar större delen av hemvägen.


Efter dessa vedermödor i snöstorm klarnade vädret framåt kvällen och temperaturen växlade från enstaka plusgrader till påtagliga minusgrader. Det hade inneburit att allt hade varit fastfruset till imorgon med betoning på allt, växlar, bromsar, lås, hjul, styre, om nu inte jag ställt in alla cyklar i badrummet.


Nu är det dags att ta sig an vår långa uppfart, som också måste skottas om vi ska ha en rimlig chans att komma ut i morgon.

Ovido - Quiz & Flashcards