Alla inlägg den 4 maj 2008

Av Gary Larsson - 4 maj 2008 20:36

De senaste fyra dagarna har inletts med träning tidigt på morgonen. I syfte att få igång kroppen hjälpligt har jag hällt i mig två koppar kaffe. Denna "vana" ska brytas i morgon, för att bibehålla koffeinstimulantian på kontrollerbar nivå. Två koppar kaffe ska fortsätta ge mig rusning i kroppen. De ska inte behövas för att starta upp kroppen ordinära morgnar. Förhoppningsvis går det hyggligt smärtfritt. 

Av Gary Larsson - 4 maj 2008 20:25

Efter lång och trogen tjänst gav vår tvättmaskin upp. Den ville inte tvätta våra svettiga träningskläder längre. Ny måste ju förstås inhandlas bums. Vi tänkte väl att den kanske kunde gå på mellan 5-7 tusen. Det kunde den förstås ha gjort, men eftersom försäljaren, för övrigt en mycket skicklig sådan, visade den dyraste först blev det den. Den var värst i alla avseenden både kvalitet, hållbarhet och pris. När han sedan kom ner till prisklassen 5-7 tusen, var det högst medelmåttiga maskiner och det vill man ju inte ha, eller? Märks det att våra kläder är väldans fina de närmaste veckorna, så vet ni varför.

Av Gary Larsson - 4 maj 2008 16:38

Jag visste att det inte skulle gå så fort, eftersom jag lagt en del fina pass bakom mig de senaste dagarna. Därför hade jag planerat tidtagning under mtbcyklingen idag. Det är något jag sällan gör, tar mig tid på träningen, oftast är tiden så effektivt använd som möjligt. Idag hade jag alltså bestämt mig för att ta mig tid att ta lite kort från rundan. Detta föll väl ut, se nedan. Spindelnätet talar för sig självt. Kortet på förbudsskylten gillar jag, ifall någon skulle komma på tanken. Sjöarna har ni ser på bilderna har ni förmodligen aldrig sett och kommer kanske aldrig att se, men vackra var de denna vårmorgon, Kringelsjön och stora Skansasjön. Vitsipporna frodas vid Vikaryd, Kabbelekan likaså.

Snittfarten blev allt annat än hög, faktiskt inte över 20km/h, men det var ju inte det som var grejen idag. Med kartans hjälp sökte jag mig också ut i terrängen på fina stigar som länkade ihop grusvägarna i skogen.

Ovido - Quiz & Flashcards