Alla inlägg den 10 maj 2008

Av Gary Larsson - 10 maj 2008 22:26

Detta skulle en mattelärare aldrig godkänna, men en triathlet är helt med. 40 står för cykling 40 km och 10 står för löpning 10 km. Det är 2/3 av en olympisk distans. Det som fattas är simningen, men jag nöjde mig med att bada fötterna idag. De andra momenten kördes fullt ut med goda resultat.


Cyklingen var lite rosslig, men benen spottade upp sig och det blev dryga 1.05 Det kändes att jag inte kört så mycket intervaller, men det får korrigeras till första triathlontävlingen. Löpningen kändes däremot mycket stabil. Ett 18 min varv följdes upp med ett 15 sek långsammare andravarv och en tid lite över 36 min, för övrigt på den bana som Hälsostudions Hälsolopp sprangs på.


I mångt och mycket en succé, men tyvärr schabblade en flaggvakt bort supersuccén, genom att dirigera en del  löparna fel väg. En del tog det med ro andra blev mycket irriterade och skällde ordentligt, tråkigt! Visst kan jag förstå deras besvikelse, men jag kan säga att jag var nog minst lika besviken som de och det hjälper ju föga att få en utskällning på köpet. Det är som att strö salt i såren, eller sparka på den som ligger.  

Ovido - Quiz & Flashcards